Goca prodaje Šabanovu imovinu da vrati dugove!

Goca prodaje Šabanovu imovinu da vrati dugove!

 

 

Porodica Šaulić susrela se sa velikim finansijskim problemima nakon Šabanove smrti. Naime, udovica Šabana Šaulića Gordana upala je u nevolju i uveliko razmišlja o prodaji neke od nekretnina koje će naslijediti kako bi vratila pare dužnicima, ali i unaprijed uzete honorare za Šabanove nastupe.

 

– Goca samo čeka da se završi ostavinska rasprava kako bi prodala neku od nekretnina koje se još uvijek nalaze u vlasništvu Šabana Šaulića. Ona sada nije u mogućnosti da proda bilo šta budući da se imovina nije zakonski podijelila, te da u trku oko nasljedstva ulazi i Šabanov vanbračni sin Robert. Njemu takođe po zakonu pripada nužni dio, koji niko ne može da mu uzme. Tek kada se sve podijeli, Goca će svoj dio moći da proda i da zakrpi dugove, koji su zaista veliki – kaže za Srpski telegraf dobro obaviješten izvor i dodaje:

 

 

– Gordana je uzela novac za ugovorene tezge do 2021. godine i sada sve pare treba da vrati. Pored toga, ona se zbog nekog biznisa sa deterdžentima zadužila blizu 300.000 eura, a taj posao je propao, pa i taj dug treba da vrati. Problem je što su ljudi počeli da je zovu i požuruju sa vraćanjem, a ona ne može trenutno da raspolaže ni novcem koji se nalazi na računu sve dok se ne završi ostavinska rasprava i dok ne bude poznato koji dio novca od ušteđenog njoj pripada. Kako dalje izvor navodi, Šaulićeva razmišlja o prodaji stana u kom trenutno žive sin Mihajlo i njegova djevojka Danijela, koji se uveliko pripremaju na preseljenje u porodičnu vilu na Dedinju, čija je vrijednost više od milion evra.

 

Kako bismo provjerili navode do kojih smo došli, pokušali smo da stupimo u kontakt sa nekim od članova porodice Šaulić, ali oni nisu bili dostupni za komentar.

 

 

– Porodica Šaulić se neće oglašavati tim povodom – rekli su nam je iz PR službe porodice Šaulić.

 

Podsjećamo, Šaban Šaulić tragično je izgubio život 17. februara u Nemačkoj, kada se u auto u kome se nalazio zakucao pijani vozač.

 

Folk legenda sahranjena je pet dana kasnije u Aleji zaslužnih građana.

 

(Republika.rs)

(483)

Goca prodaje Šabanovu imovinu da vrati dugove!

| FOTO/VIDEO, Skandal, Slider, Vijesti |
About The Author
-